Loading...

Bare rolig....... vi bruger EasyMe.dk til salg af medlemskab m.v., så du er på den rigtige side!

Bliv medlem af Naturplanteskolens Venner for kr. 200,- årligt, og få trukket dit kontingent automatisk på dit kreditkort 1 gang årligt.

Husk at dit kreditkort udløber på et tidspunkt - så skal du købe et nyt medlemskab.

Bemærk:
For pensionister eller studerende er kontingentet på kr. 100,- årligt. Hvis du vil købe dette medlemskab, skal du kontakte os på foreningen@naturplanteskolensvenner.dk, så sender vi dig en rabatkode, som du skal bruge i forbindelse med købet.

Information om dit medlemskab:
Med dit medlemskab støtter du den fortsatte udvikling og eksistens af Naturplanteskolen, der er et akkrediteret LAND center, til fordel for udbredelse af økologi, permakultur og bæredygtig levevis. Vision og mission for Naturplanteskolen kan du læse mere om på www.naturplanteskolen.dk

Vi bruger de årlige indtægter til projekter i Naturplanteskolens permakulturhaver, og til aktivitetsdage og andre events der støtter udbredelse af naturvenlige og spiselige haver, og bæredygtige løsninger i dagligdagen.

Dine fordele:

  • Som medlem af Naturplanteskolens Venner kan du få rabat på kr. 50,-, når du deltager i Naturplanteskolens egne arrangementer, kurser eller rundvisninger.
  • Der er mulighed for at blive frivillig - læs mere om at være frivillig her.
  • Deltagelse i den årlige Haveskole, som har fokus på den gravefrie køkkenhave - læs mere her.

Andet:

  • Dit kontingent trækkes automatisk 1 gang årligt.
  • Dit medlemskab gældende for hele din husstand.
  • Læs foreningens vedtægter her.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Foreningen Naturplanteskolens Venner